17.9.2015

KUULUMISIA

Hola!

Pari viikkoa sitten mentiin kavereiden kanssa täällä Leonissa olevalle järvelle ja chillailtiin koko päivä mun kavereiden veneillä aurinkoa ottaen, uiden, ja nauttien nätistä päivästä. Mentiin tollasella veneen perässä vedettävällä renkaalla ja oli oikeesti yllättävän vaikeeta pysyä siinä kun kuski tietysti teki kaikkensa että me tiputtais haha. Kokeilin myös ensimmäistä kertaa mun elämässä wakeboardingia ja se oli niin hauskaa!! Ekat 5 kertaa tipuin kyydistä heti alussa kun yritin nousta seisomaan, mutta sitten alkokin sujumaan jo paljon paremmin ja vikalla kerralla pysyin niin kauan kunnes mun lihakset viestitti että stoooop, haha. Yllättävän raskasta siis myös! Sääkin oli tosi hyvä, sateeltakin vältyttiin loppujen lopuks, vaikka jossain kohtaa huolestuttavalta näytti. Oli varmaan yks parhaista päivistä täällä tähän asti, life is good!

image


image


image


image


image


image


image


image


image


image

Seuraavana päivänä (sunnuntai) klo 7.30 soinut herätys ei ihan hirveesti naurattanut, mutta ylösnouseminen osottautukin aika hyväksi päätökseksi! Mentiin siis Hannahin ja mun isän kanssa hänen kaverin talolle joka on ihan toisella puolella Leonia ja enemmän maaseudulla. Tällä miehellä on paljon hevosia, niin lähdettiin ratsastamaan niillä maastoon. Hannah siis ratsastaa Saksassa ihan tosissaan niin enimmäkseen sen takia tonne mentiin, mutta mäkin kyllä tykkäsin tosi paljon! Nähtiin taas hienoja maisemia ja oli kyllä erityisen hyvä sunnuntaiaamu. Tuolta suunnattiin aamupalalle tacoille eli päivä senkun parani paranemistaan!

image


image

image

Elämä täällä sujuu loistavasti tällä hetkellä, ei valittamista!! Viimeviikonloppuna oltiin Moreliassa perheen kanssa, joka on kaupunki noin 2 tunnin ajomatkan päässä. Ja eilen täällä juhlittiin itsenäisyyttä, josta kerronkin erillisessä postauksessa. Tänään oli siis vapaapäivä, nyt kaks päivää koulua ja viikonloppu vietetäänkin Guanajuatossa, tän osavaltion pääkaupungissa! Jeee kaikkea kivaa tässä siis tiedossa:)

<3 Moona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti