13.10.2015

GUANAJUATO


Hola vaan ja pahoittelut hiljaiselosta, oon taas ollut kauheesti vaan menossa!

Tän postauksen omistan Guanajuatolle, joka on siis tän osavaltion (Guanajuato) pääkaupunki ja sijaitsee vaan noin reilun tunnin päästä täältä Leonista. Mentiin siis kaikkien Leonin vaihtareiden (16 kappaletta ympäri maailmaa), meidän perheiden ja sisarusten ja klubin chairmanin kanssa sinne viikonlopuksi. Yhden perheen vanhemmat omistaa siellä hotellin, niin yövyttiin sitten koko sakki samassa hotellissa ja tutustuttiin tähän tosi kauniiseen kaupunkiin. Tästä reissusta onkin jo aikaa kolme viikkoa, mutta parempi myöhään kun ei millonkaan heh.

Lauantaina päivällä saavuttiin siis paikalle ja käytiin muutamassa museossa ja kuultiin vähän Guanajuaton historiaa. Kierreltiin ja käveltiin ympäri kaupunkia, ja siitä mentiin sitten hotellille syömään. Illalla vanhemmat oli järkännyt meille "estudiantinan" esiintymään (ihan mariachien kaltanen musisoiva joukko) ja tehtiin sitten yöllä sellanen perinteinen kävelykierros ympäri kaupunkia niiden soittaessa ja laulaessa perinteistä musiikkia. Oli tosi hauskaa, kaikki tanssi ja varsinkin meksikolaiset laulo mukana osaten tietty joka biisin ulkoa x)

image
Maisemat oli upeita!!

image

image

image
Osa porukasta
image


image
Vanhemmat ja tytsyt!

image
Yliopisto-rakennus
image
Con mi italiano



image
Estudiantina
Seuraavana päivänä kierreltiin vähän lisää kaupunkia ja noustiin sellaselle maisemapaikalle Pipila-nimisen patsaan luokse, ja sieltä näki koko kaupungin ja talot hienosti. Tykkäsin ihan mielettömästi tosta kaupungista kaikkine värikkäine taloineen ja pikku kujineen!! Oli muutenkin huippuviikonloppu, kaikki perheet ja lapset ja muut vaihtarit on niin huipputyyppejä että seurakin oli kohdillaan!

image
Mentiin myos maanalle tollaseen vanhaan kaivokseen!

image

image
Me gusta.

image
Hullut vaihtarit aina lippujensa kanssa x)

<3 Moona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti